Διακρίσεις

Διακρίσεις

Είναι μεγάλη τιμή για το σχολείο μας να προσκαλείται επίσημα μέσω της δημοτικής αρχής, από τις Γαλλικές αρχές να ξεναγηθεί στο Γαλλικό ιστιοφόρο BELEM που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία, ως επιβράβευση στους μαθητές του σχολείου που με επαγγελματισμό ετοίμασαν ένα βίντεο με το χορευτικό των Ολυμπιακών αγώνων. Στην Γαλλία διεξάγεται εθνικός διαγωνισμός με θέμα αυτή τη χορογραφία. Ο επίσημος χορογράφος των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 Mourad Merzouki συνεχάρη τους μαθητές και αναδημοσίευσε στα κοινωνικά του δίκτυα το βίντεο.

Ο Merzouki είναι ο δημιουργός του επίσημου χορού των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι: «Ο χορός των Αγώνων».

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας

Αναπαράγουμε και την δημοσίευση του μαθητής μας Λουκά Α. που αναφέρεται στους συντελεστές της προσπάθειας.

Στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων της Γαλλίας του 2024, αποφασίσαμε με την αγαπημένη μας καθηγήτρια Γαλλικών του Γενικού Λυκείου Καλλίπολης Kyriaki Lekka , καθώς και τους μαθητές Ελισάβετ Μ., Μαρίνα Λ., Ρεβέκκα Ν., Αναστασία Ν. , να ετοιμάσουμε με τη σειρά μας και εμείς ένα χορευτικό βίντεο, το οποίο έχει δοθεί ως challenge στα Γαλλικά σχολεία. Το θέμα του είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως φαίνεται και από τη χορογραφία, η οποία δημιουργήθηκε από τον Mourad Merzouki . Ήταν τεράστια χαρά μου, που ήμουν υπεύθυνος για το συγκεκριμένο project και επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμαθητές μου, την κυρία Λέκκα που μου το πρότεινε και βοήθησε ενεργά, καθώς και τον κύριο Oikonomou Stefanos , λυκειάρχη του σχολείου, που επέτρεψε να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες! Επίσης αξίζει να τονιστεί η ενεργότατη και φοβερή συνδρομή του Νίκου Τ. και του Λεωνίδα Β. , που δούλεψαν για τις λήψεις των βίντεο και των φωτογραφιών!