ΔραστηριότητεςΕκδηλώσειςΛειτουργία Σχολείου

Οι Δραστηριότητες του Ιανουαρίου

  1. Στις 14/01/2024 Η θεατρική ομάδα του σχολείου και πολλοί καθηγητές του σχολείου παρακολουθήσαμε μια φανταστική θεατρική παράσταση, με πρωτοβουλία των καθηγητων κ. Καγκελαρη και κα Καλέντζου. Η παράσταση “ο Ντα” μας έκανε να κλάψουμε και να γελάσουμε. Όλοι είδαμε κάπου τον εαυτό μας μέσα στην παράσταση. Ο Βαλτινός αλλά και υπόλοιποι ηθοποιοί υπέροχοι.

2. Στις 17/01/2024 Η βράβευση των μαθητών τους σχολείου για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό πειραμάτων φυσικών επιστημών

3. 18/01/2024

Οι καθηγητές γίνονται μαθητές:) εξαιρετικές παρουσιάσεις των κ. Καραμποτσιου και Ζαμπετη. Ενδοσχολικη επιμόρφωση στους διαδραστικούς πίνακες.

4. 24/01/2024 Κοπή της πίτας

5.

25/01/2024

ΓΕΛ Καλλίπολης – Πρότυπο ΓΕΛ Ζαννείου: Εργασία σε μεικτές, διασχολικές ομάδες στο πλαίσιο του διασχολικού πολιτιστικού προγράμματος “Ανάμεσα Καλλίπολη και Ζάννειο: παραθαλάσσιες διαδρομές τοπικής ιστορίας” αλλά και της κοινής συμμετοχής των σχολείων μας στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο “Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου” που οργανώνει το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών και στο συμπόσιο της ΔΔΕ Πειραιά “Τα μυστικά της θάλασσας ξεχνιούνται στ ακρογιάλι”.

Θεματική αποδελτίωση πηγών για την πόλη του Πειραιά στο φιλόξενο χώρο της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Λασκαρίδη. Θερμές ευχαριστίες στην κα Παναγιώτα Δεδετζή, Βιβλιοθηκονόμο MSc και υπεύθυνη της Δανειστικής Βιβλιοθήκης για την ζεστή υποδοχή, την φιλοξενία αλλά και την ουσιαστική βοήθεια που προσέφερε στην βιβλιογραφική έρευνα των μαθητών μας.Καθηγητριες Ζαννειου κυριες Βεντούρη και Πατερου και από Καλλίπολη κ. Λέκκα.

6. Μια βιωματική δράση των μαθηματικών του σχολείου μας.

7. Η θεατρική ομάδα του σχολείου κάνει ανάγνωση των διαλόγων σε ολομέλεια.

8.